Pari päivää sit tupsahti lootaan Delaware St John, eka ja toka seikkailu. Ekan pelasin eilen illalla (yöllä), se oli tosi lyhyt, ihan jees peli, mutta ois tosiaan saanu olla pitempi, katotaan miten käy tokan kanssa.

Eilen kusti polki mulle painonvartijoiden DVD:n, jonka tsekkaan just kohta, että onks siitä mitään hyötyä. Ja tilasin pari kirjaa, joita vielä oottelen. Noi ekat paketit tuli tosi nopeesti, peli parissa päivässä. Ei ne yleensäkään kyllä kauheesti viivy (paitsi kerran yks kirja ja siitä sain hyvityksen), mut nyt oli supernopeeta. Kirjoja siis vielä ootellaan.

Mä tilaan aina niitä halvempia versioita, used & new, joten maksan lähinnä vaan postikulut (mulla on yläraja yleensä n. 5 puntaa, mut suurin osa tähän asti tilatuista on maksanu 0,50-2 puntaa + postikulut). Peli oli vähän kalliimpi, mut toi dvd oli 0,67 puntaa. Tähän asti on ollu kaikki tilatut kamat loistavassa kunnossa.

Nyt yritän ettiä jonkun nettilankakaupan, jossa ois kivoja lankoja ja joka vaikuttais hyvältä (pitänee tsekata Neulomosta, onks siellä keskusteltu aiheesta). Vilafrancan lankakaupassa ei oo mitään kivaa ja ne eukot on tosi ikäviä, eikä aina jaksais Barcelonaan mennä, mietiskelin, että junalipun ja lounaan hinnalla saa postikulut, eikä tartte istua kahta tuntia junassa. Tosin varmaan torstaina tai perjantaina meen joka tapauksessa BCNaan, joten ehkä en vielä tilaa yhtään mitään, katon eka mitä sieltä löytyy.

Jaa-a, nyt pitäs tarttua imuriin, mutten taida vielä jaksaa...