En oo jaksanu päivitellä, kun on vieraita, kuuma, koirankoulutusta, yms...

Riitta ja Timo lähti just porukoiden kyydissä lentokentälle. Eilen käytiin syömässä Sant Jordissa ja illan päätteeks oli hienot ilotulitukset, sopiva päätös vierailulle. Kyseessä oli siis Sant Martín festa majorin ilotulitus, joka näky tosi hienosti meijän talolle, ehittiin just kotiin ennen kun alko.

Tänään ois jotain baarijuoksua tiedossa, koko yön kestävä bailaus, disco jne... Saa nähdä, jaksanko mennä minnekään. Ivà lähti jo vähän aikaa sit kävellen kylille, siel on joku moottoripyöräjuttu, jonka se halus nähdä. Huomenna ois jotain ilmasta vermuttia ja jotain tanssia muistaakseni. Kirsi tulee käymään, jos sillä on vapaapäivä, soittaa tänään illalla.

Xavier, jota tuurasin nyt ekat 4 vkoo tuli tänään töihin ja Josep jäi lomille. Xavi on niitä ylienergisiä ihmisiä, joita en voi sietää, se oli siellä jo 7.45 kun mä tulin työpaikan ovelle, ja oli jo alottanu siivoomaan. Se puhuu sikanopeesti ja tekee kaiken samalla vaihteella, ei sillä taida ollakaan kun yks, eli turbo boost. Kun me Fatiman kaa syötiin aamupalaa, se paino pitkin pihaa maski naamalla ja suihkutteli desinfiointiainetta ja sit se alko pestä ikkunoita, mikä on siivoojan tehtävä. Jne, koko päivä kauhee meno päällä. Katotaan miten kauan kestää, ennen kun kaadan paskaämpärin sen päähän... Ei tollasta kukaan jaksa, näillä helteillä varsinkaan, ja kun hommat tulee kuitenkin hoidettuu ajoissa, niin mitä järkee painaa niska limassa ja sit vaan istuskella ja pyöritellä peukaloita koko loppupäivä.