Tilasin Modan, ja samalla tilasin yhden vanhemman numeron (3/2004), jota selailin Kouvolassa, weljes oli lainannu kirjastosta. Siinä oli kivoja vaatteita, joten kävin sitten ostamassa kangasta.


646789.jpg Tästä tulee tällanen 646798.jpg


646791.jpg  Tästä tulee tällanen hame 646784.jpg

646793.jpg  Tästä tulee tällanen 646790.jpg

646788.jpg  Tästä tulee vuorit muutamaan kassiin.

Sit mulla on n. 300x250cm pala valkosta pellavakangasta, siitä piti tulla pari yhelle verholle, mutta lopulta riittikin vaan yks verho (joka on nyt saanu uuden kodin C:n ja L:n luota, kun meijän seinät on liian matalat ja ikkunat liian pienet), joten toinen jäi ompelematta. Teen siitä tällaset:

646786.jpg Ja ehkä värjään ne jollain kivalla värillä. Samasta pellavasti luultavasti teen vielä toisen leningin samalla kaavalla, kun toi ylläoleva, ja ehkä värjään senkin. Ajattelin, et housut vois olla aika tummanharmaat ja leninki jotain vihreetä. Toivottavasti löytyy värit... Jossain oon nähny Dylonin värinappeja, mutta nyt kun tarttis niitä, niin en tietenkään muista, että missä. Niitä ei kuitenkaan ihan joka paikassa myydä, kun sillon vaan kiinnitin huomioo, et ai noitakin saa sentään jostain. Mut kun tosiaan sit vaan rupeis muistamaan, et mistä... Höh.

Saa nyt kattoo, mitä saan aikaan. Ennen elokuuta luultavasti en kuitenkaan yritäkään ommella mitään sen kummempia, kun laitan vaan ne vuorit kasseihin ja kudon tai virkkaan jotain, et sais ees muutaman keskeneräsen työn valmiiks.

Niin, joo, jos noi kankaat näyttää jotenkin omituisilta, niin ne on muovipussissa, en jaksanu avata paketteja, olkoon siellä, kunnes alotan.