Ivà lähti just lekuriin, se on ollu kipeenä perjantaista lähtien, vaikuttaa poskiontelontulehdukselta. Mulla on nenä tukossa ja aivastelen, mikä on aika varma merkki, että muutaman päivä päästä pitää viettää viikko sängyssä. Toivottavasti ei, katellaan...

Ajoin muuten sunnuntaina autoa, kun mentiin hakemaan Jelena asemalta. Samansuuntasta liikennettä oli kaks autoo ja vastakkaista samaten kaks, joten meni ihan ok. Pitänee joka sunnuntai ajaa jonnekin, että tottuu. Se helkkarin vaihdekeppi on arsesta ja mulla taitaa viedä tosi kauan, ennen kun totun ajamaan dieselillä, käyttelen kytkintä edelleen kun ajaisin bensalla.

Niin joo, lauantaina, kun Ivà ja Jordi roudas puuta, tiellä oli naula ja se iski toki oikeeseen etupyörään. Onneks oli vararengas, mut sekin on vanha, viime renkaidenvaihdosta jääny. Nyt pitää vaihtaa kaikki neljä rengasta muutenkin, 135 €. Just korjattiin sitä 300 egellä, kun jarruissa oli jotain vikaa. Ja vaihdettiin akku, 100 €.

Mä oon ilmeisesti oppinu tulen tekemisen salat, eilen sytytin takkaan tulen puol kolmelta ja se palo melkein kymmeneen asti illalla, lisäsin puita vaan kaks kertaa, enkä ees paljon sillonkaan.

Lisää lankaa pitäis ostaa, ponchosta jäi puuttumaan kaks kerää ja sit vois tehä jotain muuta kivaa vielä.

Eilen joku kissa kiipes makkarin pikkuikkunan taakse, Emppu pörhisteli ja hiippaili sen jälkeen puol tuntii ja mätki Touhoa. Ja sunnuntaina Touho uhitteli naapurin koiralle, joka tuli oven taakse (lasia) kurkkimaan. Ja puukasa tossa pihalla on täynnä lintuja, ja pönttikset istuu kaiket päivät oven eessä ja märisee.

Eilen ihmettelin, kun kuulin Pepiton äänen jostain aina, kun menin pihalle, mutta äijää ei näkyny. Iltapäivällä lounaan jälkeen se tuli takasin ja selvis missä se oli: se keikku naapurin "pojan" (36-v) kanssa oliivpuissa keräämässä oliiveja ja suu kävi koko ajan.

Aurinko paistaa taas ja lämpötila +10'C.